Toerfietser Weblog

Volgt de fietsbelevenisen van Hans de Groot,
toerfietser sinds 2003.
Ik fiets om te bewegen,om te genieten van de geleverde prestaties, om samen tochten te maken, om nieuwe wegen te ontdekken en om van de natuur te genieten.

maandag 3 december 2012

Kilometers sprokkelen

Op een dag na 1 maand geleden plaatste ik hier een laatste bericht. Het geeft wel aan hoe de maand november, op fietsgebied, is verlopen....weinig verheffend.
Natuurlijk heb ik wel een paar korte tochtjes op de MTB gefietst maar al met al was het een tegenvallende maand.
Hoofdoorzaak was vooral het tegenvallende weer in combinatie met veel familiare verplichtingen, uiteindelijk wist ik in het laatste weekend toch nog een een tweetal keren op te stappen.

Afgelopen vrijdag was het redelijk maar wel fris weer, ideaal om weer eens het bos in te gaan. Bij Heerde even lekker een paar rondjes op het MTB parcours gefietst met tussendoor een korte koffiestop bij de Ossenstal, in totaal goed voor 45 km.



Ook zondag was het gelukkig droog en bovendien iets minder fris dan vrijdag. Rond het middaguur vertrokken voor een retourtje Luttenberg en met 60 km uit en thuis.
Hopelijk zit het weer in december ook nog een beetje mee zodat er wellicht nog een tochtje met de club in zit.
Na de kerst gaan we, ijs en weder dienende, in ieder geval nog op voor de 'calorieentocht' en wie weet wat er voor die tijd nog meer mogelijk is............

Geen opmerkingen:

Een reactie posten