Toerfietser Weblog

Volgt de fietsbelevenisen van Hans de Groot,
toerfietser sinds 2003.
Ik fiets om te bewegen,om te genieten van de geleverde prestaties, om samen tochten te maken, om nieuwe wegen te ontdekken en om van de natuur te genieten.

zaterdag 27 december 2014

Jaaroverzicht

We zouden vandaag de Calorieëntocht gereden hebben ware het niet dat de weersverwachting roet in het eten gooide. De laatste officiële tocht van TC Swolland kon vanwege verwachte vorst en sneeuwval niet doorgaan.
Gelukkig was dat de enige tocht die dit jaar niet door kon gaan,want overall was het een prima fietsjaar. Getuige daarvan is ongetwijfeld mijn kilometerstand over het afgelopen jaar :6906 km, een persoonlijk jaar record!

Na de eerste kilometers in de bossen begon ik het wegseizoen ietwat overmoedig door in m'n uppie de Prestatietocht (160 km) voor te rijden....een hele toer begin maart.
Eenmaal op gang liep het seizoen lekker door met de verschillende Swolland tochten aangevuld met externe ritten zoals de Grensheuvelentocht, de Classico Boretti en de Elfstedentocht.
Het weekend in Luxemburg en Zwolle-Bremen-Zwolle waren dit jaar de geslaagde meerdaagse tochten.
Rond de zomerperiode was er een serieuze dip te bespeuren in mijn fietsjaar, juli en augustus waren, met uitzondering van Zwolle-Bremen-Zwolle, magere maanden veroorzaakt door zowel fysiek als mentaal malheur.
Gelukkige konden we in het najaar nog even lekker doorfietsen waardoor het jaar toch met een goed gevoel kan worden afgesloten.
Op naar een nieuw, lang en fantastisch fietsjaar........

Hieronder het Toerfietser fietsjaar  in een klein halfuur samengevat:


4 opmerkingen:

  1. Leuk gedaan Hans!
    Op naar t nieuwe seizoen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie muziek
    gelukkig op het eind een bewijs dat er gefietst is.
    Meestal pech, plassen of pauze.
    Leuk gedaan

    BeantwoordenVerwijderen
  3. een heel mooi overzicht Hans!

    BeantwoordenVerwijderen